Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het paranormale. Als kind had ik al onzichtbare vriendjes, maar daar ben ik het contact mee kwijt geraakt toen ik opgroeide. Op mijn veertiende ontdekte ik boeken van Gijsbert van der Zeeuw, paragnost, die mij mateloos interesseerden. Ik kreeg hierover bij vriendinnen geen aansluiting, dus ik voelde mij anders. Ik heb altijd een weten gehad dat ik wat met het spirituele zou gaan doen. Maar eerst was mijn pad op aarde komen met de nodige tegenslagen. Pas na de scheiding van mijn eerste man kon ik echt voor mijn spirituele ontwikkeling gaan. Op een spiritueel centrum waar ik lessen volgde, ontmoette ik mijn huidige man Wiel. Met hem voel ik een diepe zielenband.

Mijn spirituele gaven, die bestaan uit helder voelen en helder weten, en soms ook zien, zijn nog steeds in ontwikkeling. Mijn stem schijnt ook een helende uitwerking te hebben.

Bij een behandeling pas ik deze gaven toe door te communiceren met je lichaamsdelen en ze op die manier in balans te brengen. Soms komen dingen van overleden familieleden of vorige levens naar voren. Tijdens de behandeling komen vaak opmerkelijke inzichten naar voren die jou verder kunnen helpen.

♥ Mijn levensverhaal

Ik ben Annemieke Witteveen, geboren te Naarden in 1964.

Ik leerde op mijn 14e Trancendente Meditatie.

Tijdens mijn studietijd deed ik allerlei workshops o.a. bij de School voor Body en Soul van Ted Wilson en Intuïtieve ontwikkeling bij Freek Dam. Ook ben ik in die perionde ingewijd in Reiki I.

Ik heb voeding van de mens gestudeerd aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en was vooral geϊnteresseerd in alternatieve voeding. Na mijn studie heb ik mij daar verder in verdiept, o.a. ook in de antroposofie tijdens een baan in een Duits antroposofisch ziekenhuis.

Weer in Nederland ben ik in het winkelvak gerold en wel in een natuurvoedingswinkel met reformartikelen. Daar leerde ik mijn toenmalige man kennen en samen hebben wij een aantal winkels gedreven in die branche. Ik heb mij in die tijd erg verdiept in de werking van kruiden en voedingssupplementen. In onze laatste winkel verkochten wij ook new age artikelen waaronder edelstenen. Hier heb ik mijn liefde voor edelstenen ontwikkeld.

In 2000 volgde ik bij Roy Martina de workshop Emotioneel Evenwicht. Deze methode heb ik intensief gebruikt om mezelf te ontwikkelen, blokkades te verwijderen en evenwicht in mezelf te krijgen.

In 2007 kwam ik bewuster in contact met mijn innerlijke gids en voelde ik een drang om mij daar meer in de verdiepen. Ik wilde de esoterische theorie doorvoelen. Ik leerde van Henk Stooter dolende zielen en auralifters naar het licht brengen, iets waar ik mij nog steeds mee bezig houd.

Van sept. 2007 tot nov. 2009 heb ik de medium opleiding bij Aravinda te Almere gevolgd, waar ik veel geleerd heb over het mediumschap en waar ook veel aandacht werd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. In deze periode heb ik ook alle Shambhala graden behaald en de Munay-ki initiaties ontvangen.

Ik was bij de eerste Eenheid-Activatie workshop in Ede in augustus 2010 met Ian Henderson en Marjo van Weenen is een verdiepende ervaring voor me geweest.

Mei 2011 heb ik de opleiding BodyTalk System Module 1 en 2 gedaan, en in 2012 module 3 over bewustzijnsprincipes. Nadat ik in kleine kring ruime ervaring heb opgedaan met behandelingen geven, heb ik in maart 2013 examen gedaan voor Certified BodyTalk Practitioner. Ik mag mij hiermee gecertificeerd BodyTalk therapeut noemen. Ik ben erg enthousiast over deze holistische healingmethode. In Nederland is het nog niet zo bekend, maar wereldwijd wordt het breed toegepast. Ze zijn zelfs bezig er een universitaire opleiding van te maken. In 3 tot 8 behandelingen zijn meestal fundamentele veranderingen merkbaar. Ik maak zelfs vaak mee dat mensen dat al na de eerste behandeling merken.

In 2012 ben ik ook in aanraking gekomen met Touch of Matrix. Ook weer zo’n prachtige methode die alles in zich heeft. En waarmee wonderlijke dingen kunnen gebeuren bij mensen.

Eind 2012 werd ik gegrepen door Tachyon Energie van David Wagner. Ik heb een Tachyon Cocoon aangeschaft en ervaring mee opgedaan. Ook heb ik een ervaringsdag genoten bij Frans Wouts.

2014 was het jaar om mij verder in BodyTalk te verdiepen en mij in te schrijven bij de KvK om een praktijk te gaan opstarten. De aanvullende opleidingsmodules maken het systeem zo compleet en verbluffend, dat ik heb besloten om mij hierin verder te specialiseren en mijn focus op het geven van BodyTalk sessies te leggen.

2015 ben ik verhuisd naar de Kromgouw in Almere Haven en gaan samenwonen (later ook getrouwd) met Wiel. We kunnen mensen aan huis ontvangen in onze aangrenzende praktijkruimte.

Mijn hoofdinkomsten komen van mijn werk bij het Audiologisch Centrum. Ik doe gehooronderzoeken en optimalisatie van hoortoestellen. Ik weet veel af van slechthorendheid, tinnitus, hoortoestellen en hulpmiddelen voor slechthorenden.

Ik blijf mij ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak. Hoe evenwichtiger en dichter ik bij mezelf ben, hoe beter ik anderen kan bijstaan in hun proces.