Annemieke heeft de gave om dolende zielen en auralifters te voelen en naar de bron te brengen. Heb je het gevoel dat je niet jezelf bent en zomaar energie kwijt raakt, of zie je dat bij een ander, dan zou het kunnen zijn dat je een zgn. entiteit hebt opgepikt. Ook kunnen er dolende zielen in je huis zijn waar je last van hebt.

Annemieke checkt gratis of dit zo is en haalt het weg als ze daar toestemming voor krijg. Dit kan op afstand. Geef haar de naam en geboortedatum door en ze kan zich erop afstemmen.

Het is Annemieke’s specialiteit om mensen te helpen met entiteiten problematiek. Vaak zijn er vervloekingen, zwarte magie en zielscontracten mee gemoeid. Ze heeft de gave om te ontdekken waarom je negativiteit aantrekt en het dan om te keren. Uiteindelijk is het doel dat je sterker in jezelf komt te staan. Als je lichaam bezield is met jouw eigen energie, dan is dat je sterkste bescherming!

Dit soort krachten kunnen jou enorm tegenwerken en saboteren om hulp te zoeken. Hopelijk kun je, nu je dit leest, de moed kan vatten om een sessie te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ook kijkt Annemieke of huizen energetisch schoon zijn. Overleden zielen kunnen onverklaarbare symptomen geven zoals voetstappen, zomaar bewegen van voorwerpen, knipperende lamp of televisie, koude tocht of een onaangenaam gevoel.  Zo heeft ze eens een vrouw geholpen die het altijd koud had in huis. Ook al was het buiten hoogzomer, met een trui aan had ze het nog koud. Nadat Annemieke de entiteiten uit het huis had verwijderd, was het klimaat aangenaam.

Sommige huizen zijn gebouwd op belaste grond zoals op een plek waar een begraafplaats was, oorlogshandelingen of een schipbreuk. De emotionele belasting kan wel degelijk onbewust van invloed zijn op je welbevinden. Per geval zal Annemieke zich afstemmen en beoordelen of het gemakkelijk op afstand opgelost kan worden of dat er meer nodig is. Annemieke komt dan samen met Wiel om de energie in je woning of bedrijf op te klaren en op jouw beste welbevinden af te stemmen.

In onderstaand artikel lees je een duidelijke uitleg wat auralifters zijn.

Entiteiten en hun invloed op (gevoelige) mensen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BodyTalk practitioner | Energetische opschoning | Mediamieke levenscoaching | Almere Haven
Average rating:  
 0 reviews