Ook zin in een maandelijkse energieboost?
En bovendien een bijdrage aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling?
Doe dan mee aan de Munay Ki training.

 
Je ontvangt in vijf middagen 10 Munay Ki Inca inwijdingsrites en leert hoe je ze zelf kan doorgeven.
De eerste bijeenkomst is op zondag middag 7 oktober 2018, de overige 4 middagen worden in overleg met de groep gepland.
Er zijn in totaal 6 plaatsen beschikbaar. Geef je gauw op.
Vroegboekkorting: indien cursusgeld betaald vóór 7 september 2018 €155.
Voor deze training heb je een Pi stone nodig (donut van ca. 5 cm) zoals op de foto te zien is. Deze is bij mij te koop voor 10 euro. Je mag hem ook zelf meenemen.

Data: Eerste bijeenkomst 7 oktober 2108 , overige data in overleg. Tijden zijn van 13.30- ca. 17.00 uur.

Locatie: Kromgouw 25, Almere Haven

Investering in jezelf: €175, voorafgaand te betalen, of per middag €40 per keer betalen (5x).

Vroegboekkorting: indien cursusgeld betaald vóór 7 september 2018: €155.

Geef je hier op: [email protected]  of Whatsapp me op 0652472572

Munay-ki is het Incapad naar verlichting en wereldvrede.

De Munay-ki initiaties zijn energie activaties:

♥ Maken dat je volledig in je kracht komt te staan.
♥ Herstellen de verbinding met je Bron.
♥ Voeren je voorbij de illusie van afscheiding.
♥ Geven je kracht om je dromen te kunnen dromen en te manifesteren in deze wereld.
♥ Geven een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen.
♥ Beloven een versnelde transformatie naar hoger bewustzijn.
♥ Geven je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren voor alle schepping.

Voor wie zijn deze inwijdingen?

Voor mensen zoals jij en ik die graag in vrede, schoonheid en bewustzijn willen leven.
Zo kunnen we samen het Pad van de Inca lopen en in harmonie leven met elkaar en met alles wat op de aarde is.

 

Wat is Munay-ki?

 

Achtergrond en herkomst van de Munay-ki

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk, waarmee een einde komt aan een cyclus met oorlogen, natuurrampen, honger en armoede. Dit tijdperk is in vele heilige boeken beschreven met namen als “het Aquarius Tijdperk”, “het Tijdperk van de Zesde Zon” en “het Gouden Tijdperk van Wereldvrede”. De voorspellingen van de Inca’s, Maya’s en Hopi’sspreken van een nieuwe mens die bij dit nieuwe tijdperk hoort. Een mens die vrij van angst leeft en een transcendente (“alles te bovengaande”) aard heeft. De Inca’s noemen deze mens de Homo Luminus, de Verlichte Mens. De Munay-ki zijn de codes voor deze mens. Ze worden overgedragen in de vorm van energetische transmissies, ook wel activaties, inwijdingen, initiaties of riten genoemd.

De Munay-ki zijn tien initiaties van het helingspad van de Inca’s. Deze initiaties worden ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

Nu is de tijd gekomen dat de medicijnmensen van de Inca’s, de Hoeders van Wijsheid, hun spirituele wijsheid delen met de rest van de wereld. Deze Wijsheden komen nu ook voor jou ter beschikking als energietransmissies. Elke initiatie is een stap naar een hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel. De initiaties, waarvan de eerste 8 al duizenden jaren oud zijn, werden tot voor kort alleen doorgegeven van Inca-sjamaan op Inca-sjamaan. Deze sjamanen hebben de afgelopen 500 jaar in het hooggebergte van de Andes in isolement geleefd, om zo aan de overheersing door de Spanjaarden te ontkomen. Zo’n 50 jaar geleden zijn deze rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s uit de bergen naar beneden gekomen om hun wijsheid en initiaties te delen met anderen. De negende initiatie is voor het eerst in de evolutie van de mensheid beschikbaar sinds juni 2006 om van mens-tot-mens door te geven. En sinds kort is er ook een tiende initiatie beschikbaar.

Betekenis van de Munay-ki

Het Quechua, de taal van vele Andesvolkeren en van de Q’eros kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen nl. een geïntegreerd begrip: Munay = liefde en wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde! De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde. Het woord munay kan ook vertaald worden als “ik hou van jou vanuit het diepste van mijn hart” en “wees zoals je bent”. Ki betekent kracht.

Werking van de Munay-ki

De Munay-ki geeft een enorme onvoorwaardelijke liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het zorgt voor het ontwaken van de Boeddha-natuur in jou, het Christusbewustzijn, de goddelijke vonk in het diepst van je wezen. Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart. Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, voor de ander en voor het grotere geheel, door het verkrijgen van een hoger bewustzijn en door verbindingen te maken en te delen.

De Munay-ki is een reis op weg naar vrijheid om te zijn wie en wat je in wezen bent, een reis van de illusie van afgescheidenheid terug naar het bewustzijn van eenheid. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen Bron. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan. Je kracht om je dromen te kunnen creëren en te manifesteren in deze wereld.

Elke initiatie heeft zijn eigen betekenis.
Het activeert je eigen vermogen tot heling, biedt energetische bescherming, maakt dat je vanuit een wezenlijk ander perspectief leert waarnemen en geeft je verbinding met 7 archetypische, scheppende en organiserende krachten van het universum.
De Munay-ki helpt je de balans terug te brengen in het mannelijke en het vrouwelijke in jou en daardoor in je relaties met anderen. Het geeft stabiliteit en een hogere mate van gezondheid dan voorheen.

In essentie geven de initiaties je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren voor alle schepping. Dat jij de schepper bent van je eigen wereld. De Inca’s leren ons hoe dat een wereld in harmonie en overvloed kan zijn. De Munay-ki is het Incapad naar verlichting en wereldvrede. Door de initiaties wordt je energieveld schoon gemaakt en verdwijnen alle resten van trauma’s uit dit leven en uit vorige levens. Het verhoogt je trillingsniveau, waardoor je je prettiger en lichter voelt en in staat bent om contact te maken met alle onzichtbare krachten om je heen.

De initiaties laten je (zoals de Inca’s zeggen) leven als een koning / koningin en geven je de hemel op aarde. Ze laten zaadjes ontkiemen die iedereen in zich heeft. Het is aan jou om na de initiaties de ontkiemde zaadjes tot volle wasdom te laten komen.

Verkrijgen van de Munay-ki

Ik geef op afspraak de initiaties, individueel of in groepen, waarmee jij je hoogste bestemming kunt leven. Je leert de betekenis van elke initiatie en hoe je deze ook zelf kunt doorgeven aan anderen. Ik raad aan niet meer dan twee initiaties per keer te krijgen want de energie is zeer sterk en kan lichamelijke ongemakken geven.

Elke initiatie van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

Het is me een eer om de Munay-ki aan jou te mogen doorgeven. En jou te leren hoe je het zelf weer doorgeeft!

Munay,

Annemieke 

B
Het doorgeven van Munay Ki via het voorhoofd krachtcentrum.