“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”. Zo staan wij in het leven. Het is heerlijk om aan jezelf te werken en te groeien. Sommige mensen gaan pas in therapie of naar een healer als ze bijna in scheiding liggen of zo ziek zijn dat ze hopeloos zijn. Hoe zou het zijn om het niet zo ver te laten komen? Hoe zou het zijn om nu al te werken aan jezelf? Hoe zou het zijn om gelukkig te zijn en goed in je vel te zitten en te doen wat je hartewensen en zielsvoornemens zijn?

We garanderen je dat je veel gelukkiger kunt zijn. Je kunt oude angsten loslaten, energieën die niet van jou zijn wegsturen, je kunt aan de oorzaken werken die, als je ze verder laat opstapelen tot grotere problemen kunnen leiden. Het is mogelijk terugkerende familiepatronen doorbreken en zelf te creëren!

Wiel en ik werken samen of apart. We hebben een holistische visie. Zowel lichamelijke, geestelijke en spirituele  als omgevingsfactoren komen aan de orde. Van kwantum niveau tot puur fysiek tot DNA en epigenetica.

Wiel heeft als specialiteit psychosociale uitdagingen: bij hem kan je terecht met vragen over o.a. relatie, kinderen, werk, gezondheid en spiritualiteit. Hij weet je te verrassen en te raken met zijn paranormale begaafdheid en vraagt van te voren wat hij mag doorkrijgen over jou.

Annemieke heeft als invalshoek wat is de wijsheid van het lichaam. Ze helpt het zelfhelende vermogen op gang te brengen en lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Via BodyTalk System, indien nodig met hulp van sjamanisme technieken, mineralen en bloesem remedies. Elke BodyTalk sessie is uniek en actueel. Annemieke heeft de gave om in contact te gaan met jouw Innate (ingeboren wijsheid) om zo blokkades te helpen opheffen en belangrijke inzichten te geven.

Laat je hart spreken bij wie je je thuisvoelt. Ook is het mogelijk een combi-afspraak te maken om zo het beste van beiden te krijgen.