Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beoordeel een consult of workshop
Average rating:  
 3 reviews
 by Geanina
Body Talk by angel Annemieke

Beautiful being , Annemieke ....with most soft and gentle hands . I looooove her touch . She ' s done a Body Talk on me and was sooooooooooo relaxing and light . She ' s in her element when comes to do Body Talk . My body was receiving new light and information with so much ease . Thank you for being ?? !!

 by Jan Sleurink
PDS klachten

Ik loop al vele jaren rond met PDS klachten, oftewel het Prikkelbare Darm Syndroom. Huisarts en internist kunnen niets voor mij betekenen, ze begrijpen het ook niet echt. Alles is goed, dossier gesloten.

Na een lange zoektocht langs verschillende complementaire genezers, kwam ik uiteindelijk uit bij Annemieke. Met haar therapie ´Body Talk´ kwamen we allerlei emoties uit het verleden op het spoor en hebben deze verwijderd. De klachten zijn verminderd en deels zelfs verdwenen. Annemieke is gedreven en toegewijd en beschikt daarnaast over veel kennis van zaken en heeft bijzondere gaven.

Het stimuleren van het zelfhelend vermogen spreekt mij erg aan, zij past dit op een goede manier toe. Vernieuwend!

 by Iris

Jouw tekening heeft me veel aan het nadenken gebracht. Wat is het fijn nu te kunnen zien wat ik altijd gevoelt heb. Nu kan ik nog doelgerichter contact maken met mijn begeleiders en voel me heel beschermt.
Dank je wel.


Wiel

“Ik heb je jaren geleden leren kennen op een spirituele beurs in Culemborg. Ik was nog vrij jong en zat absoluut niet lekker in mijn vel. Ik liep langs jou tafel en wist meteen, deze man is betrouwbaar en die kan mij helpen. Je hebt me toen der tijd een prachtige behandeling gegeven, ik ben niet erg thuis in de benamingen van allerlei behandelingen maar je gaf me een soort healing behandeling, en dit was heel erg fijn.

Ik heb je gegevens altijd bewaard en zo nu en dan om je hulp gevraagt. Je hebt me altijd fijn en prettig geholpen en ik vind het prachtig en heel prettig dat ik je zo nu en dan is kan bellen.

Zo heb ik je op kerstavond 2016 een bericht gestuurd dat het absoluut niet goed met mijn moeder ging, dat we het idee hadden dat ze bezeten of iets dergelijks was en of jij iemand kende die haar kon helpen. Je gaf aan dat zowel jou, als jou vrouw dat konden en binnen no time belde je me op om wat info op te pikken. Je was kortdaad en gaf aan dat je vrouw hier beter in is en dat ze 4 entiteiten had waargenomen bij mijn moeder. Je vertelde dat ze ze had weggehaald en dat jullie meer energie zouden toesturen(dit alles is op afstand gedaan en zeker voelbaar!)daarbij gaf mij tips hoe we verder mijn moeder konden laten aarden en hoe ze zich beter zou voelen. Ook gaf je wederom aan dat als er nog iets was, we dat mochten laten weten.

Het ging al snel beter met mijn moeder en we zijn jullie erg dankbaar?

Ook heb ik kort daarna een bijzondere “droom” mogen ervaren. Waarin ik jou vrouw ontmoette en een dikke knuffel mocht geven om haar te bedanken.

Kortom, jullie hebben dit uit liefde gedaan en ik schrijf dit stukje uit liefde voor jullie,
Als ik iets voor jullie terug kan doen dan hoor ik het graag?

Warme groet,

Chantal”

Annemieke

“Heb heerlijk geslapen en heb minder pijn ben benieuwd hoe alles over 3 weken aanvoelt. Fijn dat je zoveel tijd voor me hebt willen nemen.”

“Ik had ontzettende last van kramp in mijn linkerbeen. Op de behandeltafel gelegen, werd mijn been opgetild  van de tafel en deze bleek loodzwaar te zijn. Tijdens de diepe ademhaling, bleek dat ik aan de rechterkant veel minder diep adem kon halen dan aan de linkerkant. Het voelde als een soort blokkade. Na de uiterst prettige bodytalk – behandeling bleek, dat

  1. Mijn benen zo licht als een veertje aanvoelden, ik kon ze met gemak van de tafel optillen
  2. Dat ik ook aan de rechterkant weer volledig vrij kon ademhalen.
  3. Ik mij zeer uitgerust en ontspannen voelde

De behandeling door Annemieke was zeer prettig en effectief. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen ! H.M.”

” Ik heb bij Annemieke BodyTalk ondergaan. Het is een aanrader voor veel mensen met gezondheidsproblemen. Ik zelf heb er heel veel baat bij. Mijn bloeddruk is nu onder controle, ik heb minder stress en pieker niet meer. Geen spanningen meer in mijn baarmoeder!” Sonja uit Alkmaar

“Ook mijn vriend heb je al eens gezuiverd. We merken het beiden na afloop”

” Met die bodytalk zette je met in mijn ogen uiterst beperkte aanrakingen mijn hele lichaam in beweging. Plus wat je allemaal daaruit opmaakte. Ik vond het een openbaring.”

” Ik voel mij erg goed na die onderhoudsbeurt, en kom zeker terug.”

” Hartelijk dank voor het verwijderen van de auralifters bij mijn zoon. Ik heb wel degelijk verandering gemerkt. Hij is een stuk zachter en vrolijker geworden!”

“Na die ene BodyTalk sessie: Ik sta steviger in mijn schoenen bij een toespraak”