Meer weten over ons?

Wiel


Mijn kernwaarde is Vreugde. Mijn werking is Avontuur waarbij mensen gaan Scheppen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Wiel Joosten.

In mijn visie als holistisch transformatie begeleider werk ik met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid.  Holistisch omdat ik de hele mens, fysiek, geestelijke en spiritueel ont-moet. 

Ik vergezel jou in bescheidenheid en heldere intentie, in een open ruimte van stilte en transformatie waarin alles kan gebeuren. Door middel van communicatie en interventies help ik jou met het doel jou te steunen bij ontwikkelen van inzicht.

Wiel26-1029
Tekeningklaar

Spirituele tekening

Wiel maakt intuïtieve tekeningen van de spirituele hulp die hij om je heen ziet. 

Dat kan zijn: engelen, gidsen, meesters, overleden geliefden, dieren, symbolen…

Je krijgt er een verhelderende uitleg bij. 

Veel mensen ervaren de tekening als helend en inspirerend.

 

Inzicht Sessie

Dit persoonlijk inzicht stelt je in staat om tot een innerlijke balans en gewenste verandering te komen. De helende relatie die ik in ons contact opbouw is essentieel en staat centraal in mijn wijze van werken. Dit is een essentiële manier van zijn, waarbij ik uitga van de innerlijke wijsheid en kracht van jou én de functionele eenheid van lichaam, geest en ziel.  Vanuit deze verbinding bied ik jou een helende ruimte waarin jij betekenis kan geven aan het samenspel van alle symptomen, fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel.  Hierbij maak ik gebruik van mijn helderziende en helder voelende vermogens en mijn kennis en ervaring van lichaam en geest. En zo nodig mijn helende handen.

Wiel geeft reading

Inzicht sessie

wiel.behandelt1

Wat let je? Kom het ervaren