Voel je een JA bij Annemieke?

Annemieke

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke.

Ik hou van magie en hou van diep duiken in mijzelf. En ik hou ervan anderen de magie van zichzelf te laten ervaren.

Ik ben al van jongs af aan op zoek naar wie ik ben. Heb veel emotioneel lichaamswerk en schaduwwerk gedaan. Als kind had ik onzichtbare vriendjes. Dat contact verdween. Als tiener ontdekte ik boeken van Gijsbert van de Zeeuw over de onzichtbare wereld. Ik wist gelijk, er is meer dan dit fysieke. Ik moest echter eerst het fysieke in duiken. Goed op deze Aarde landen. En dat is gelukt met de nodige heftige levenslessen. 

20210819_204350

Ik ben weer contact gaan maken met wat ik nou eigenlijk zélf wil. Ik had alles laten bepalen door anderen. Ik ben Wiel tegengekomen en we hebben door samen hard te werken aan onze rugzak een liefdevolle en bevredigende relatie. We hebben ons eigen droomhuis met tuin en dieren en een praktijkruimte naast het huis. Ik voel een enorm potentieel tussen ons en verwacht in de toekomst nog mooie dingen (workshops, evenementen of wie weet?) samen aan te gaan bieden.

diploma

Mijn opleiding in het kort

Mijn interesse ligt in gezondheid en ziekte. Vandaar mijn universitaire opleiding Voeding van de Mens. Daar verdiepte ik mij in alternatieve voeding zoals veganisme. Ik voelde echter dat een wetenschappelijke carrière niet bij mij paste.

Ik ben meer geïnteresseerd in de vragen: Waarom zijn wij ziek? Wat bepaalt wat voor klachten je krijgt? Hoe komen we weer in balans in onszelf? Wat is onze oorspronkelijke blauwdruk?

Ik heb een honger naar opleidingen en workshops. Ik heb te veel gedaan om op te noemen. In 2014 besloot ik mij te specialiseren in BodyTalk systems. Deze holistische methode is uitermate geschikt om te combineren met allerlei modules. Zo ontstaat er een op maat gesneden persoonlijke sessie, waar precies naar voren komt waar jij aan toe bent.

Spirituele ontwikkeling

In 2017 voelde ik de roep van mama Ayahuasca. Samen met Wiel zijn we innerlijke reizen

gaan maken. Zo ben ik in contact gekomen met mijn innerlijke sjamaan. Als gevolg hiervan ben ik twee sjamanendrums gaan bouwen. Deze gebruik ik als nodig in mijn healing sessies.

Tijdens de Corona lockdown (2020) zijn er nog veel meer tools op mijn pad gekomen. Ik kwam in contact met Kryagenetics en de bijbehorende Almaraciet stenen. Ik kwam in contact met Andara’s. Ik kwam erachter dat mijn zielsmissie “energetische opschoning” is. Opschoning van mezelf, van de Aarde en van de mensen die mij om hulp vragen.

Mijn helderziende en helder wetende vermogens ontwikkelen zich steeds verder. De sessies die ik geef zijn uniek en magisch en blijven zich ontwikkelen.  

Annemieke drumt.2

Sjamanistische elementen

Annemieke.smudge

Wat let je? Kom het ervaren