QM Hypnose, een reis in bewustzijn

QM Hypnose, wat is dat?

 • QM staat voor Quantum Manifestatie.
 • Quantum betekent meer, groter. Manifestatie betekent uitdrukking of uiting.
 • QM = Een grotere uitdrukking van wie je bent; een uitdrukking van je diepste zelf.

QM hypnose is ontwikkeld door Priscilla Tielmans vanuit QHHT, oftewel Quantum Healing Hypnosis Technique. Deze methode gaat verder waar QHHT stopt en omvat al de beste elementen uit de Brian Weiss methode, de 5 biologische natuurwetten, de harts-intelligentie en …. uiteraard QHHT. 

QHHT is ontwikkeld door Dolores Cannon. Bekend van haar vele boeken o.a. “Drie golven vrijwilliger en de nieuwe aarde” Wil je meer weten over Dolores Cannon? klik hier. Dolores Cannon was hypnose therapeut en ontdekte dat haar cliënten behalve naar hun kindertijd gingen, ook terecht kwamen in vorige levens. Ik noem vorige levens liever andere levens, want vanuit het perspectief van ons Totale Zelf gebeurt alles tegelijkertijd. Je kunt dus ook in de toekomst terecht komen in een sessie. Of op een andere planeet, als dier of plant, tussen levens in, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat.

QM Hypnose, wat is het NIET?

 • QM is geen hypnotherapie
 • QM practitioner gaat niet therapieën of diagnostiseren
 • QM gaat verder dan regressie hypnose

QM hypnose is geen hypnotherapie waarin suggesties worden gegeven of waarin je onderbewuste wordt geherprogrammeerd. Bijvoorbeeld als je wilt stoppen met roken, dat sigaretten ineens vies smaken door een suggestie. Of dat ik het onderbewustzijn opdracht geef tot bijvoorbeeld: je hebt geen behoefte meer aan sigaretten.

QM hypnose is geen therapie in die zin dat ik ga therapieën en diagnosticeren. De heling en inzichten komen helemaal vanuit jouw Totale Zelf. Ik gids jou alleen maar om tot dat contact met je Totale Zelf te komen.

QM hypnose gaat veel verder. Het onderbewustzijn is een poort naar een veel dieper stuk van jou. Waar de antwoorden liggen over de herkomst van bijvoorbeeld de sigarettenverslaving.

En als je in de Theta staat (de diepe hypnose staat) die inzichten krijgt, dan kun je vanuit de Theta staat, juist omdat jouw bewustzijn veel breder is, een verandering in je gedrag implementeren. Een verandering die veel dieper en verder gaat dan als je dat inzicht bij je dag bewustzijn zou krijgen. Want inderdaad, vaak weet je het wel waarom je iets doet, maar je blijft het toch doen!

Ook gaat QM hypnose verder dan regressie therapie. Want nadat we de regressie hebben gedaan, ga je via je hart in contact met jouw Totale Zelf, dat verbrede bewustzijn, en dan gaan we de antwoorden vragen waarom jij nou deze verhalen in de regressie hebt gezien.

Levensvragen

Als je kijkje zou kunnen nemen in het plan voor dit leven, wat zou je willen weten??

Wil jij nu echt je Zielspad gaan lopen? En heb je het gevoel dat je erin vastloopt?

 Je krijgt de kans om antwoorden te krijgen van jouw eigen Totale Zelf, hoe cool is dat? Aan wat voor soort vragen kun je denken?

• Wat is de zin van mijn leven? Wat is mijn levensdoel?
• Ben ik een Starseed (=ziel afkomstig van andere planeet)? Wat kom ik hier doen op Aarde?
• Hoe kan ik bepaalde patronen doorbreken?
• Waarom voel ik me oververmoeid en/of ziek, hoe kan ik weer gezond worden? Wat kan ik doen om meer energie te krijgen?
• Waarom heb ik bepaalde lichamelijke, emotionele of mentale klachten? Hoe kan dit worden genezen?
• Wat voor werk past bij mij?
• Wat is het zielscontract met mijn geliefde, kinderen en/of familieleden?
• Wat blokkeert mij in mijn huidige leven om helemaal mezelf te kunnen zijn en wat kan ik hieraan doen?
• Waarom heb ik momenteel (nog) geen partner/geliefde?
• Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke kant moet ik opgaan?
• Waar komen mijn angsten vandaan en hoe kan ik ervan afkomen?
• Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?
• Hoe kan ik beter luisteren naar signalen van mijn onderbewustzijn?
• Een aantal jaren geleden had ik een vreemde ervaring (droom, visioen, missende tijd) wat gebeurde er toen en waarom?

Wat gebeurt er tijdens een QM hypnose sessie?

 • Lees hier hoe een QM sessie verloopt
 • QM hypnose is absoluut veilig
 • Je krijgt een waardevolle opname van de sessie mee

Voorafgaand aan de sessie hebben wij jouw vragen uitgebreid besproken en heb jij jouw levensverhaal verteld.

Tijdens de sessie begeleid ik je naar een bewustzijnsstaat waarin jij in contact staat met je Totale Zelf. Dit gaat voorbij het dagelijks bewustzijn. 

Het begint met een geleide meditatie die jou in de juiste bewustzijnsstaat brengt.
De eerste helft van de sessie ga jij een verhaal vertellen. Ik noem het bewust een “verhaal” om de lading eraf te halen dat je per se in een vorig leven terecht moet komen. Het kan zijn dat jij dingen waarneemt waar wij met ons Aardse bewustzijn geen referentie voor hebben. Een verhaal kan ook puur symbolisch zijn. We houden het dus zo veel mogelijk open. Jouw TZ communiceert met je via je verbeelding, in symbolen, verhalen en fantasieën. Gebruik daarom zoveel mogelijk je verbeeldingskracht.  

De tweede helft van de sessie ga jij via je hart contact maken met je Totale Zelf. Ik begeleid jou ook weer helemaal om dat contact goed tot stand te brengen. Aan het Totale Zelf gaan we vragen wat de betekenis is van de verhalen die je in deel 1 hebt ervaren. Daarna ga ik aan jouw Totale Zelf de vragen stellen die jij hebt. Aan het einde krijg je een bodyscan, waarin het Totale Zelf jouw lichaam langs loopt en heling geeft waar nodig.

Veiligheid

Ik vind het belangrijk dat je je bij mij veilig voelt. Alles wat je met mij deelt blijft binnen de muren van mijn praktijk. Ik ben een ruimdenkend persoon en heb geen taboes of oordelen, wat je ook meegemaakt hebt in je leven.

Nadat jij je geluidsopname  hebt ontvangen, zal ik de opname wissen.

Ik zal niets over onze sessie met anderen delen tenzij jij daarvoor toestemming geeft. Soms komt er interessante informatie naar voren van het Totale Zelf die voor meer mensen van belang is. Ik bespreek dat van tevoren met jou en natuurlijk zal ik alles anoniem en discreet behandelen.

Prijzen

QM Mini retreat €200
♥ Bespreking waar je nu tegenaan loopt in je leven. 3 vragen die je je Totale Zelf stelt.

QM Full Treatment €350
♥ Uitgebreid gesprek over je levensgeschiedenis en waar je nu tegenaan loopt. 10 vragen die je je Totale Zelf stelt.

QM follow up €180
♥ Als je al eerder een QM sessie gedaan hebt bij mij. Voor al je meer vragen hebt, of dieper op een thema wilt ingaan.

Praktisch

 • Je ligt tijdens de sessie op een behandeltafel waar je het zo comfortabel mogelijk kan maken. Zitten is ook mogelijk indien gewenst
 • We hebben een kat, laat het weten als je allergisch bent
 • Qm is voor personen vanaf 16 jaar. Voor jongere leeftijd kan 1 van de ouders surrogaat liggen
 • Ben je niet fysiek in staat om te komen, kan een surrogaat persoon de sessie doen. 
 • QM is niet geschikt voor mensen met een multi persoonlijkheid stoornis, of voor mensen die zware antidepressiva slikken.

Testimonials

Inzichten in Levensthema's

Mocht je een intensieve reis willen maken over één of meerdere thema’s in je leven dan is een QM hypnose iets voor jou! Nadat ik het “huiswerk” vooraf had ingeleverd doet Annemieke een zeer uitgebreide intake aan het begin van de sessie. Achteraf weet ik nu dat haar werkwijze het maximale aan informatie en inzichten oplevert. Na een pauze, waarin ik iets kon eten, begeleidde Annemieke mij in de hypnose en maakte contact met mijn Totale Zelf. Ik reisde langs meerdere situaties die allemaal op een of andere manier gelinkt waren aan mijn thema. De uitleg van de beelden was duidelijk, simpel en verhelderend. Op de vragen die ik vooraf had aangeleverd, kwamen interessante antwoorden. Annemieke begeleidt je professioneel door het proces om zoveel mogelijk informatie naar boven te krijgen. Het geheel wordt opgenomen zodat ik het meermaals kon terugluisteren. Aan het einde van de hypnose bracht Annemieke mij weer terug. De intensiviteit van de reis merkte ik goed bij thuiskomt; de integratie duurt echt een aantal dagen. Mijn thema is van heel veel kanten belicht. Als je eens een hypnose wilt meemaken en veel inzichten wenst (“je kunt het niet bedenken”) over je leven is dit echt een aanrader om te doen!

- Janneke

Zorgvuldige zorgzaamheid

"Annemieke haar begeleiding is heel zorgvuldig. Van begin tot eind complete zorgzaamheid. Ik ontving heldere uitleg van wat mij te wachten stond. Het viel me echt op hoe ze de tijd neemt alles goed voor te bereiden. Zo zorgt ze ervoor dat alles tijdens de reis goed kan verlopen. Haar rustige houding straalt veel vertrouwen uit. Ik voelde me daardoor heel erg op mijn gemak en dit maakte dat de reis soepel verliep. Deze kon ik vol vertrouwen en overgave tegemoet kon treden. Dankbaar ben ik dat er weer een stukje geheeld is."

- Trix van Hest