Andara | Meester kristallen

Mijn kennismaking met Andara's

Tijdens het luisteren van een Youtube video over Mount Shasta en Inner Earth (2020) vertelde de geïnterviewde dat hij op zoek was naar een Andara. Het pakte onmiddellijk mijn attentie. Ik had nog nooit van een Andara gehoord? Toen ik erover las wat een bijzonder hoogfrequent kristal het is, had ik een duidelijk innerlijk weten dat ik ermee moest gaan werken. Inmiddels heb ik 21 Andara's verzameld en aan den lijve ervaren wat een mooie impact het kristal heeft. Lees op deze pagina wat Andara's zijn en hoe ik ermee werk.

Wat zijn Andara's

De Andara's kristallen zijn in de jaren 60 ontdekt op het land van Lady Nellie, een Choctaw shamanenvrouw. Ze had bezoek van een medium die doorkreeg hoe bijzonder deze stenen waren. Doordat er steeds aardverschuivingen zijn komen weer nieuwe Andara's aan het licht. Andara kristallen hebben een Bovis waarde van enkelen miljoenen.

Andara Healing

Ik laat mij leiden door mijn Pleiadische en Lemurische gidsen om de stenen voor een persoon neer te leggen. Er ontstaat een hoog frequent veld van meerdere miljoenen Bovis. In dat veld ontstaat een speciaal afgestemde healing voor jou. Je energieveld wordt opgeschoond en je multidimensionale lichamen worden uitgelijnd met de Nieuwe Aarde. Je blijft zo lang in het Andara Energie Bad liggen als voor jou nodig is. Je krijgt niet meer dan je aankan. | Tarief (voorlopig) € 50,- voor een sessie.