Van hoofd naar hart.

Verslag van een QM hypnose sessie waarin iemand helemaal in zijn Hart terecht komt en een familiestuk heelt.

Verslag van een bijzondere QM hypnose sessie

Er kwam een man bij me met de vraag hoe kan ik in contact blijven met mezelf en met een ander “Ik ga altijd boven iemand staan of gedraag me als een klein kindje, maar echt contact vind ik te spannend.”
In het voorgesprek werd duidelijk dat hij eigenlijk het meest van zijn leven uitgecheckt is en voornamelijk in zijn hoofd leeft. Hij zei dat hij nauwelijks contact voelt met zijn Hart.

In het begin was het een uitdaging om hem uit zijn hoofd te krijgen. Door mijn begeleiding kreeg hij steeds meer vertrouwen om het los te laten.
Uiteindelijk lukte het om in een verhaal te komen waar hij als vierjarig jongetje in een fantasiewereld kwam en in contact ging met dieren.

Hij kreeg een noot van een eekhoorn die hij opat. Toen wilde hij contact met een leeuw en een tijger omdat hij er niet meer bang voor was. Hij ging met ze langs de waterkant luieren en voelde zich veilig omdat de leeuw hem beschermde. Hij zag allemaal waterdieren en ging daarmee in contact. En ze lieten hem hun familie zien. Ik zag dat hij erg aan het genieten was.
Ik liet het idee los dat hij een ander leven moest zien, ik zag alleen maar hoe mooi hij in zijn hart zat. Dus vanuit hier kon ik hem mooi in contact met zijn Totale Zelf brengen.

Hij kon inderdaad een mooi contact met zijn Hart voelen toen ik met het Totale Zelf doornam wat hij had gezien.
Toen ik het “patroon van uit contact zijn” naar voren bracht, voelde hij zijn Hart verstrakken. Er was duidelijk een blokkade bij het hart. Bij het doorvragen naar de oorzaak bleek het een familiepatroon tot in de 6e generatie van moederszijde. Deze vrouw had gevangen gezeten voor het stelen omdat ze honger had. Hier viel een kwartje waarom cliënt terugkerende dromen heeft over gevangenschap.
Het Totale Zelf zei dat het niet meer nodig was dat het patroon aanwezig was en ging het weghalen. Cliënt zag en voelde een staaf, die al die levens samenhield, eruit getrokken worden.
Ik heb verder nog uitgevraagd hoe hij zichzelf kan voeden, dus niet fysiek. Daar kwamen ook mooie tools en inzichten naar voren.

Ik ben erg dankbaar hoe deze sessie verliep en trots op hem dat hij uit zijn hoofd durfde te gaan. Ik hoorde van hem terug dat hij erg blij bij mij wegging.