Verslag van een QM sessie.

Tijdens deze sessie kreeg ik te zien dat een vaxxinatie nanodeeltjes bevat die het lichaam ziet als lichaamsvreemd. Er ontstaan daardoor afweerreacties als bloedklontering en inkapseling. Op mijn vraag of dit te behandelen is, kreeg ik te horen dat er Pleiadische technologie is, die door mijn handen mag komen.

Annemieke is in hypnose-staat en heeft toegang tot haar Totale Zelf (Hogere Zelf), een veld waar alle informatie voorhanden is. Dit is een deel van de conversatie met haar Totale Zelf. Het Totale Zelf (TZ) wordt geïnterviewd door een collega QM practitioner. Ik zie dit als een channeling.

Vaxxinatie schadeherstel

vraag: “Annemieke krijgt volgende week een klant die alle C0vid vaxxinaties heeft gehad. Ze wil graag weten of dit schade kan toebrengen aan het lichaam en of het geheeld kan worden (vanuit het Totale Zelf) en hoe?

TZ – Ik ga naar de bloedstroom, ik zie daar artificiële deeltjes, dat komt door de vaxxins. Ik zie ook op een bepaalde plek in het lichaam ophoping van de deeltjes. 

Ik ga nu onder een microscoop-lens kijken. Alsof ze aan het DNA… die deeltjes knabbelen aan de bloedvatwanden. En ze kunnen zich gaan verzamelen, dat leidt tot bloedklonten. Die bloedklonten zijn een poging van het lichaam om zich te ontdoen van die deeltjes. Die worden in een klont verzameld. Maar ja, zo’n klont kan wel tot de dood leiden of tot herseninfarcten, hartinfarcten, longembolie…

Er kan ook kanker ontstaan door deze activiteiten die artificieel zijn. Dit ontstaat door een poging van het lichaam om deze deeltjes in te kapselen. Als een beschermingsmechanisme. 

Kan deze mogelijke schade in het lichaam, ook geheeld worden vanuit het Totale Zelf?” Ja.  “Hoe? 

TZ – Annemieke mag hiervoor de Pleiadiers inschakelen. De Pleiadiers hebben licht technologie. Annemieke kan met haar handen deze licht technologie doorstralen als zij haar handen over het lichaam laat gaan. 

Ik kijk wat er dan gebeurt…Deze nanodeeltjes zijn heel actieve bewegende deeltjes.

Ik zit nu naar zo’n deeltje te kijken, die heeft een hele scherpe random beweging. En dat triggert het lichaam om afweermechanismes te produceren. 

De nanodeeltjes worden door de licht technologie geneutraliseerd en omgezet in licht. Of gedematerialiseerd. Interessant. 

Hoe zit het met shedding van de spike eiwitten? Is het schadelijk voor de ongevaxxneerden?

TZ – Ik zie dat als er net gevaxxineerd is, is er een verhoogde activiteit in het lichaam. En dat komt ook buiten het lijf, door de huid en door de adem. En dat kan invloed hebben op anderen.

“Hoe lang duurt dat, na de vaxxinatie?” Dat gaat op een gegeven moment tot rust komen. Drie weken is de shedding in werking. 

Hoe kunnen we ons tegen deze shedding beschermen?” Afstand houden. “Kunnen de gevaxxineerden dit nog op enige manier overdragen aan ongevaxxineerden?

Nee, alleen via bloedtransfusie. Niet via speeksel, of seksueel contact. 

Is het zo dat voor de gevaxxineerden hun zielsverbinding is afgesloten?

Het is vernauwd, maar niet afgesloten. 

Hoe komt het dat het vernauwd is?

De nanodeeltjes vormen een veld en dat veld vormt een soort gevangenis. 

Hoe kunnen we gevaxxineerden helpen om hun zielspad te bewandelen?

TZ – Het is voor hen veel moeilijker om het contact weer te krijgen vanuit zichzelf. Er zijn wel healingen mogelijk hierop. Zoals Annemieke net heeft gezien bij zichzelf dat ze dat kan. Ik zie ook dat er paranormale vermogens in mensen zijn. Die dan toch (intact) blijven ondanks het “schild gevangenis veld”, maar er komt wel een vervormde informatie. En is ook niet zo open als zou moeten. Maar iemand die vanuit zichzelf hieruit wil komen kan wel gebruik maken van deze latente powers die in iedereen zit. Maar dan heeft iemand een enorme grote wilskracht nodig om eruit te breken. Het lichaam ruimt ook deze nanotechnologie op. Bij niet iedereen lopen deze klontjes vast. Dus in de loop van de tijd zullen ze opgeruimd worden en dan zie ik dat het wordt opgeslagen in bepaalde delen van het lichaam maar dan ingekapseld. Dan zou dat op een later tijdstip wel weer schade kunnen aanrichten als iemand bijvoorbeeld door ziekte heel erg vermagert. Dan komen die deeltjes weer vrij en dan zal zo iemand versneld overlijden. 

“Is er een verband tussen de GSM zendmasten (5G en hoger) en vaxxinatie?

TZ – Het is door dezelfde krachten in de wereld gezet. Krachten die willen mensen onderdrukken.

Ja de straling kan de nanodeeltjes weer activeren. 

Wat is het verband tussen bewustzijnscontrole en windmolens?

TZ – (Gelach) Overal wordt wat achter gezocht. Daar moet ik heel erg om lachen. Het is echt alle verhalen die de wereld in worden geschoten, alleen maar om mensen af te leiden juist de mensen die bewust zijn en gevoelig zijn en ontvankelijk voor complottheorieën. Of ze mee bezig houden. En dat is precies de controle. 

“En waar willen ze ons van afleiden?

TZ – Om wakker te worden, om in hun licht te gaan staan, om in hun liefde te gaan staan, om in zichzelf te gaan staan.