Annemieke’s taak | Inzichten over de transitie van de Aarde

Gedeelte van een QM hypnose sessie die Annemieke ondergaan heeft. Hierin wordt getoond wat Annemieke's taak op aarde is en hoe zij een matrix controlecentrum waarneemt. (Klik om het bericht te lezen)

Dit is een conversatie tussen de hypnose begeleider die vragen stelt en Annemieke, onder hypnose, is geeft antwoord.

Ik vlieg door het universum heen. 

Hoe verplaatst je je? In een voertuig? 

Nee, Ik voel dat ik naar een plek ga waar ik energetisch naar de Aarde kan kijken….Ik ben daar aankomen. Het is een soort besturingscentrum.

Een controlekamer?

Ja, met allemaal apparatuur en techniek en technologie. Ik zie ook wezens die het besturen. 

Je bent niet op Aarde?

Nee maar ze besturen wel de Aarde!

Herken je ze? Ben je deel van hen?

Nee, ze kunnen mij niet zien

Kan je jezelf omschrijven, heb je een lichaam?

Ja een energetisch lichaam. Ze sturen de matrix aan. Het zijn verschillende rassen . O.a. Reptilians, Draconians, en nog een paar die ik niet ken. En ze zijn heel erg geconcentreerd. Achter het paneel.

Hoe voelen ze aan?

Liefdeloos. Hebben geen emotie, geen gevoel. Ze zijn alleen maar macht aan het uitoefenen.

Heb jij gevoel dat je daar om een bepaalde reden daar bent? Heb je een missie?

Ja (Diepe zucht). Ik heb het gevoel dat ik iets moet doen of iets moet waarnemen of…Ik ben niet alleen.

Jullie zijn gezamenlijk op pad dan? Jullie kunnen elkaar zien of waarnemen?

Ik zie ons in een soort formatie, zoals vliegtuigen in een formatie kunnen vliegen weet je wel We zijn op een ander frequentieniveau dan hun, hoger. Ik heb nu contact met Moeder Aarde. Ik zie dat Moeder Aarde… jeetje hoe moet ik dat nu weer omschrijven…Diegenen die de matrix aan het besturen zijn, die proberen uit alle macht nog iets te controleren maar de Aarde is zo van frequentie veranderd…Ik zie dat als een gelige warme kleur, ook uitgedijd, energetisch, en…Het is gewoon veel groter dan die matrix. Alsof, haha, die Aarde zo uitdijt dat de matrix wel moet barsten. Ik kan het niet anders omschrijven. En dat controlecentrum, daar proberen ze met oogkleppen op… misschien hebben ze niet eens door dat er wat veranderd is. 

Is er ergens een relatie met het ogenblik? (Annemieke is afgeleid door omgevingsgeluiden…) …Hoe voel je je nu?

Ik voel me ferm. Er moet iets gebeuren. Het controlecentrum moet opgeheven worden, ik weet nog niet zo goed hoe we dat gaan aanpakken.

Misschien kunnen we verder in de tijd spoelen, kun je verder in het verhaal doorspoelen naar een belangrijk moment?

Ik kan wel doorspoelen naar een moment dat het weg is.

Dat jullie het kunnen vernietigen?

Ik ben nu daar voorbij. Ik zie de Aarde als een eh… mooie deinende energie, heel natuurlijk.

Hoe is de verandering op Aarde nu?

(In verwarring) het ziet helemaal niet uit als aarde? Hoe weet ik dat het aarde is? 

Is het wel een planeet?

Ja. 

Blijven jullie wel in de ruimte of gaan jullie ergens naar toe? Kan je op die planeet landen? Of is dat niet…

Hmm… nee dat gaat niet. Dat is te zwaar.

Te zwaar? Kun je dat omschrijven?

Onze frequentie is te hoog. Maar misschien kan ik daarom niet de fysieke Aarde waarnemen. Dat gelige is dan een andere laag om de aarde heen. 

Zichtbaar of onzichtbaar?

Voor mij zichtbaar. Ik heb hier geen referentie aan dus ik vind het lastig om te benoemen of te beschrijven of te interpreteren. Toch voel ik dat het de Aarde is. 

Is er nog een moment waar je naar toe wilt? Of heb je voldoende gezien. 

Ja het is voldoende.

Later in de sessie worden aan het Totale Zelf vragen gesteld.

Totale zelf, waarom heeft u dit verhaal aan Annemieke laten zien?

Dat heeft te maken met haar taak. De Aarde is in een transitie. Mensen zullen ontwaken. Als zij het grotere plaatje weet, kan zij makkelijker het werk doen en begeleiden. 

Er zal steeds meer informatie tot haar komen over hoe deze transitie in elkaar steekt. Het is teveel om in één keer te bevatten. Het zijn dingen die verborgen zijn. Het zijn dingen waar maar heel weinig mensen een idee van hebben. En van allerlei komen er dingen aan het licht. Maar het grote geheel wordt nog niet gezien. Het is als de olifant waarvan de ene blinde de poot beschrijft, en de andere blinde een slurf. En de één zegt het ziet er zo uit en de ander zegt nee het ziet er zo uit. Maar iedereen ziet een aspect. Het grotere geheel is nog niet te zien. Omdat ook nog niet alles uitgekristalliseerd is.

Het is een heel bijzondere moment in de geschiedenis van de Aarde. En jullie mogen heel blij zijn dat jullie hier zijn. Iedereen in deze groep (QM-ers) heeft een belangrijke taak voor deze overgang. Deze overgang zal nog vele jaren duren. En Annemieke werkt niet alleen hier op het menselijke niveau maar ook andere aspecten van haar, eigenlijk van mij, Totale Zelf, werken mee in de transitie van de Aarde. De vorige keer heeft ze gezien hoe ze Reptilians wegbrengt van deze aarde. Reptilians, een van de rassen die hier aan de controleknoppen zitten. Reptilians komt ze ook tegen in haar praktijk. En ze weet ook al hoe ze die aan moet pakken. Dat gaat nog steeds goed. Af en toe krijgt zij daar ook sabotage uit die hoek. Zij is steeds meer daarvan bewust en heeft alle tools om daarmee om te gaan. We zullen haar nog meer kracht geven. Er gaat nog meer kracht uit haar hart stromen zodat ze haar beschermingsveld om haar heen kan versterken. Het gaat haar helpen om beter in haar vitaliteit te komen. 

Jullie mogen deze boodschap delen. Met meer mensen die het willen horen.

Dank u Totale Zelf voor deze mooie boodschap.

QM hypnose sessie 9-11-23