Access Bars | rust in je hoofd

Wat brengt Access Bars mij?

Veel van onze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Je kunt alleen datgene loslaten wat jij bereid bent om los te laten.

Access Bars is een behandelmethode dat onderdeel is van de Amerikaanse organisatie Access Consciousness®. Deze organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld, en wordt geleid door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer.

Wat is Access Bars en hoe werkt het?

Access Bars is een wonderlijke en gemakkelijke methode om vrijer in het leven te komen staan. 

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen. In het Engels vertaald zijn dat Bars. De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes vast te houden, ontladen deze waardoor je lichaam jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen.

Investeer in jezelf, krijg rust in je hoofd

Omdat het fijn is om meerdere Access Bars sessies te ontvangen is er nu een strippenkaart.

  • Je betaalt voor 8 sessies 555 euro. Dat is ruim 69 euro ipv 85 euro.
  • Je betaalt het hele bedrag vooraf.
  • Vergoeding per sessie is mogelijk*, je krijgt de declaratie na afloop van elke sessie.
  • De kaart is een jaar geldig vanaf de eerste sessie.
  • BOEK NU