Wat is BodyTalk?

 

In BodyTalk staat centraal hoe de psychologie de fysiologie beïnvloedt.

Het is een energetisch healing systeem. We schrijven geen supplementen of remedies voor.

 

BodyTalk is gebaseerd op het begrip dat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat. Als deze verbindingen helder zijn en goed functioneren, komen lichaam en geest steeds weer in balans. Het leven heeft ups en downs en een gezond systeem herstelt zichzelf weer. Dit is het zelf genezend vermogen.

 

BodyTalk helpt om de verbindingen weer te herstellen als ze geblokkeerd zijn of niet meer zo goed functioneren. Het kunnen emotionele, mentale, lichamelijke of energie blokkades zijn. De BodyTalk practitioner heeft een brede kijk waarin alle denkbare aspecten meegenomen worden.

Het is verbazingwekkend wat er gebeurt als die verbindingen weer helder functioneren. Je wordt weer met jezelf verbonden en daardoor gaat je natuurlijke zelf genezend vermogen weer aan. Je vindt sneller je emotionele balans, sneller je energie terug, en je gaat je lekkerder in je vel voelen.

 

Een BodyTalk practitioner is getraind om het gestructureerde protocol te combineren met intuïtief intunen in het lichaam en wat dat te vertellen heeft. Zodoende kan de practitioner het lichaam een stem geven. (Annemieke noemt zichzelf wel eens BodyTolk)

De practitioner zoekt naar de wortel en het verhaal dat achter de blokkade of verminderd functionerend systeem zit.

Een sessie is met recht op maat gemaakt voor jou. Er komt altijd uit wat klaar is om gezien te worden.

Als duidelijk is wat er mag hersteld worden, wordt er zacht geklopt op het hoofd(brein), het hartbrein en de buikbrein om het te laten wakker worden. Er wordt zo een nieuwe focus bewust gemaakt, waardoor er nieuwe mogelijkheden zich kunnen ontvouwen.  Zo komt de verandering van binnenuit.

BodyTalk Almere