Opschoning Sessie

Joehoe! Mijn nieuwe schatkist is gearriveerd! 

Aulmauracite stenen. Zeer krachtig zijn ze. Ik meet dat ze meer dan 1 miljoen Bovis waarde bezitten!

Wat kan ik ermee doen? Ze zijn de Next Step in mijn healing sessies en in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb mij afgelopen jaar met grote stappen voorbereid op het werk, waarvan ik nu voel dat ik het kan gaan delen met jullie. Ik heb te horen gekregen van mijn innerlijke begeleiding dat “Energetische Opschoning van mezelf, van de Aarde en van mensen om mijn heen die erom vragen” een van mijn levensmissies is. Toen ik in contact kwam met Kryagenetics kreeg ik meteen het sterke gevoel daarmee aan de slag te willen gaan. Het voelt als een sterke roeping.

Een belangrijk nieuw puzzelstuk is het opruimen van zgn. implantaten. Wat zijn implantaten? Het zijn ingebouwde programma’s in ons lichaam en energiesysteem. Deze programma’s worden o.a. actief als wij spiritueel ontwaken. Ze gaan ons saboteren door bijvoorbeeld angst of depressie gevoelens te geven. Of door negatieve gedachten te versterken. Door tegenslag in ons leven op te roepen. Ook kunnen ze voor enorme energie lekkage zorgen. Ze zijn er geplaatst met onze Ziels toestemming, om (indien van toepassing wederzijds) van te leren. Het is er dus niet om ons te pesten, hoewel het wel zo voelt, maar om ons sneller te laten groeien. 

Deze stenen helpen mij om de implantaten veilig te verwijderen. 

Voel je het innerlijke verlangen om implantaten te laten verwijderen, en voel je dat je ervoor klaar bent: vanaf 1 januari 2020 ga ik ermee werken! Opschoningssessie (ca. 2 uur). 100 euro.